Kød & Fisk
Kød og fisk
sammensatte menuer og á la carte

Aftenmenu

 

Menu 1

 

INDBAGTE REJER

Med hvidløgsdressing og hjemmebagt brød

KALVEFILET

Med bearnaisesauce, dagens kartoffel og garniture

219,-

 

Menu 2

 

BRUCHETTA MISTA

Blandede hvidløgsbrød

HUSETS SPECIAL

Oksemørbrad med parmaskinke, pinjekerner og gorgonzolasauce

239,-

 

Dagens ret

 

 MANDAG, TIRSDAG & ONSDAG

Udvalgt specielt af kokken. Spørg tjeneren

 

89,-

 

 

Á la carte

CARNE

serveres med dagens kartoffel og garniture

 

 

25. HUSETS BØF

Oksemørbrad med parmaskinke, pinjekerner & gorgonzolasauce

199,-

26. 200 G. RIBEYE

med valgfri sauce

189,-

27. 200 G. KALVEFILET

med valgfri sauce

179,-

28. 200 G. OKSEMØRBRAD

med valgfri sauce

189,-

29. 200 G. WIENERSCHNITZEL

med valgfri sauce

179,-

30. 200 G. PLANKEBØF

af oksemørbrad og valgfri sauce

199,-

31. T-BONE STEAK

med bearnaisesauce

179,-

32. INDBAGT KALVEFILET

med parmaskinke, bacon og valgfri sauce

199,-

33. 2 HAKKEBØFFER

med bløde løg, spejlæg og valgfri sauce

159,-

34. WOK

med oksefilet og grøntsager. Serveret med hjemmebagt brød

159,-

 

 

PESCE

serveres med ris og garniture

 

 

40. SALMONE ALLA ROMANO

Laksefilet med rejer og hummersauce

149,-

41. GRILLET LAKSEFILET

med dildsauce

139,-

 

42. SCAMPI ALLA ROMANA

Grillede tigerrejer i tomat/flødesauce

139,-

42. 2 FISKEFILETTER

med dagens kartoffel, garniture og remoulade

119,-

44. STJERNESKUD

med 2 stegt + 1 dampet rødspætte med rejer, asparges og kaviar

149,-

 

 

Selskaber

 

Hold din fest hos Ristorante Bellona

Når der skal holdes fest

Tilbyder vi at sammensætte et brag af en menu.

Det kunne være konfirmation, fødselsdag, jubilæum eller hvilken som helst anledning til at holde fest,

I Ristorante Bellona kan vi dække op til 75 kuverter. 

 

Brunch Buffet

Ved min. 20 personer kan du bestille en brunch buffet med udsøgte italienske delikatesser kombineret med populære brunch klassikere. 

 PR. PERSON 139,- 

 

Diner transportable 

Vi imødekommer et bredt udvalg af forskellige menuer inden for diner transportable-genren, hvor du kan være med til at bestemme, hvad der skal serveres.

Råvarer er udvalgt med omtanke. Menuerne er sammensat ud fra en bevidsthed om årstidens aktuelle og friske råvarer således, at du får mad af en så frisk og høj kvalitet som muligt.

 

Kontakt Erdal på telefon

47 92 42 42