Kød & Fisk
Kød og fisk
sammensatte menuer og á la carte

Aftenmenu

 

Menu 1

 

INDBAGTE REJER

Med hvidløgsdressing og hjemmebagt brød

KALVEFILET

Med bearnaisesauce, dagens kartoffel og garniture

229,-

 

Menu 2

 

BRUCHETTA MISTA

Blandede hvidløgsbrød

HUSETS SPECIAL

Oksemørbrad med parmaskinke, pinjekerner og gorgonzolasauce

249,-

 

 

 

 HVER TIRSDAG UDENFOR SÆSONEN

STEGT FLÆSK AD LIBITUM

I PERIODEN 1.SEPTEMBER -31 MAJ

129,-PR PERS.

 

 

Á la carte

CARNE

serveres med dagens kartoffel og garniture

 

 

25. HUSETS BØF

Oksemørbrad med parmaskinke, pinjekerner & gorgonzolasauce

209,-

26. 200 G. RIBEYE

med valgfri sauce

199,-

27. 200 G. KALVEFILET

med valgfri sauce

189,-

28. 200 G. OKSEMØRBRAD

med valgfri sauce

199,-

29. 200 G. WIENERSCHNITZEL

med valgfri sauce

189,-

30. 200 G. PLANKEBØF

af oksemørbrad og valgfri sauce

209,-

31. LAMMEKRONE

189,-

32. INDBAGT KALVEFILET

med parmaskinke, bacon og valgfri sauce

209,-

33. 400 dANSK HAKKEBØF

med bløde løg, spejlæg og valgfri sauce

189,-

34. WOK

med oksefilet og grøntsager. Serveret med hjemmebagt brød

169,-

 

 

PESCE

serveres med ris og garniture

 

 

40. SALMONE ALLA ROMANO

laksefilet med tiger rejer og safran sauce

189,-

41. PANERET PENGASUS

med citron sauce

179,-

 

42. SCAMPI ALLA ROMANA

Grillede tigerrejer i tomat/flødesauce

159,-

43. 2 FISKEFILETTER

med dagens kartoffel, garniture og remoulade

149,-

44. STJERNESKUD

med 2 stegt + 1 dampet rødspætte med rejer, asparges og kaviar

169,-

 

 

Selskaber

 

Hold din fest hos Ristorante Bellona

Når der skal holdes fest

Tilbyder vi at sammensætte et brag af en menu.

Det kunne være konfirmation, fødselsdag, jubilæum eller hvilken som helst anledning til at holde fest,

I Ristorante Bellona kan vi dække op til 75 kuverter. 

 

Brunch Buffet

Ved min. 20 personer kan du bestille en brunch buffet med udsøgte italienske delikatesser kombineret med populære brunch klassikere. 

 PR. PERSON 149,- 

 

Diner transportable 

Vi imødekommer et bredt udvalg af forskellige menuer inden for diner transportable-genren, hvor du kan være med til at bestemme, hvad der skal serveres.

Råvarer er udvalgt med omtanke. Menuerne er sammensat ud fra en bevidsthed om årstidens aktuelle og friske råvarer således, at du får mad af en så frisk og høj kvalitet som muligt.

 

Kontakt Erdal på telefon

47 92 42 42