Vinkort
Vinkort
udsøgte vine, spiritus og likør 

Hvidvin

 

MALVASIA/CHARDONNAY ORTONESE - ABRUZZO, ITALIEN  

Ortonese er lavet på en blanding af Chardonnay og Malvasia druer fra gamle stokke og nøje udvalgt i Abruzzo regionen. Klimaet i det centrale Italien skaber en let drikkelig vin med et velafbalanceret syreindhold og en blød  
cremet finish.

gl. 65,-  /  fl. 229,-

CHARDONNAY SANVIGILIO - VENEZE  

Klassisk Chardonnay lavet på håndplukkede druer fra 15 års vinstokke. Vinen har lagret 3 måneder på  egetræsfade og 3 måneder på flaske. Klar gul farve med en aroma af frisk frugt, kvæde, banan og ananas. Frisk, frugtig smag med en god balance og en elegant finish.

,- / ½ fl. 139,- / fl. 249,-

 

 

PINOT GRIGIO BERTOLDI - GARDA, ITALIEN  

Blød og sprød hvidvin fra Garda lavet på 100 % Pinot Grigio. Farven er lys strå gul. Duften er intens og  vedvarende. Meget frugt med hint af gul frugt. Vinen har en fin krop, meget velafbalanceret, samt en intens og vedvarende eftersmag. 

gl. 69,- / fl. 259,-

 

Rosé

 

PINOT GRIGIO SANGVIGLIO,  TRENTINO ITALIEN   

En meget blød og dejlig rosé lavet på 100 % Cerasuolo (Montepulciano). Farven er lys rød. Både i  duft og smag fremkommer en vidunderlig saftig fylde af frugt med en stærk jordbær aroma. En virkelig frisk og lækker rosé.

gl. 65,-  /  fl. 229,-

 

VENTOURET - VENTOUX, FRANKRIG   

Tør laksefarvet rosé på Cinsault druer dyrket på markerne op langs Mont Ventouxs sydlige skråning. Klassisk frisk og elegant Provencalsk stil med fin blødhed.  ,-  /  fl. 259,-

Rødvin

 

ORTONESE SANGIOVESE/MERLOT - PUGLIA, ITALIEN 

Ortonese er lavet på en blanding af Sangiovese og Merlot fra gamle stokke og nøje udvalgt i Puglia regionen. Klimaet i det varme syditalien skaber en blød velafbalanceret rødvin med dejlige taniner og en blød finish. En god all rounder.

gl. 65,-  /  fl. 229,-

SANVIGILIO MERLOT - VENETO, ITALIEN 

Farven er dyb rød. Denne Merlot frembringer frugtige noter og marmelade. Smagen er blød og fyldig med behagelige tanniner.

 / ½ fl. 139,- / fl. 249,-

 LUCCARELLI PRIMITIVO - PUGLIA, ITALIEN 

En utrolig blød Primitivo fra Puglia i Syditalien. Primitivo druen bidrager med intens bærfrugt og krydrede toner. Smagen er vidunderlig blød og cremet med en fin balance mellem tanninerne og vinens bløde eftersmag.  Afsluttes elegant med vanilje og balsamico toner, som giver en aromatisk dimension af friskhed og mint.

gl. 69,- / 269,-

CAMPO MARINO MALVASIA NERA - TARANTINO, ITALIEN 

Kraftig, blød rødvin med stor fylde og intensitet fra Tarantino lavet på Malvassia drue.  
Mørkerød farve med en intens duft af svesker og blommer. Sødmefyldt vin fuld af frugt med Malvasia runde fylde.

249,-

 

SEMPREBON RIPASSO - VALPOLICELLA CLASSICO SUPERIORE, ITALIEN 

Alle druer håndplukkes og sorteres omhyggeligt. Smagen er rig og generøs med en massiv varme og fylde. Duften er springfyldt med solbær, mokka og sveskeblomme. 

319,-

SEMPREBON AMARONE - VALPOLICELLA CLASSICO, ITALIE 

Klassisk Amarone med kraft og blødhed. Lavet på Corvina (60 %), Rondinelle (30 %), Molinara (5 %) og  andre lokale druer (5 %). Flot mørk farve og med en koncentreret, kompleks bouquet. Kraftfuld og silkebløde tanniner. Flot finish af modne sorte bær, med nuancer af mokka, mandel og svesker. Sjælden kombination af power og elegance i en afrundet og blød vin.

399,-

PIAZZO BARBARESCO - PIEMONTE, ITALIEN 

Alle druer håndplukkes og sorteres omhyggeligt. Smagen er rig og generøs med en massiv varme og fylde. Klassisk tør og kraftfuld Barbaresco.

449,-

 CASCINA RADICE BAROLO “ARGANTE” - PIEMONTE, ITALIEN 

Alle druer håndplukkes og sorteres omhyggeligt. Smagen er rig og generøs med en massiv varme og fylde. Klassisk tør og kraftfuld Barolo.

499,-

Spiritus og likør

 

GIN, VODKA, ROM, TEQUILA, WHISKY  

2 cl. 39,-

 

COGNAC, BAILEY, COINTREAU, PORTVIN 

2 cl. 39,-

 

GRAPPA, SAMBUCCA 

2 cl. 39,-

SNAPS, GAMMEL DANSK, RØD ÅLBORG 

2 cl. 39,-

 

Selskaber

 

Hold din fest hos Ristorante Bellona

Når der skal holdes fest

Tilbyder vi at sammensætte et brag af en menu.

Det kunne være konfirmation, fødselsdag, jubilæum eller hvilken som helst anledning til at holde fest,

I Ristorante Bellona kan vi dække op til 75 kuverter. 

 

Brunch Buffet

Ved min. 20 personer kan du bestille en brunch buffet med udsøgte italienske delikatesser kombineret med populære brunch klassikere. 

 PR. PERSON 149,- 

 

Diner transportable 

Vi imødekommer et bredt udvalg af forskellige menuer inden for diner transportable-genren, hvor du kan være med til at bestemme, hvad der skal serveres.

Råvarer er udvalgt med omtanke. Menuerne er sammensat ud fra en bevidsthed om årstidens aktuelle og friske råvarer således, at du får mad af en så frisk og høj kvalitet som muligt.

 

Kontakt Erdal på telefon

47 92 42 42